Furnizori tavane extensibile

Furnizori tavane extensibile

Probabil ca deja ai cautat “tavane extensibile” pe Google. Piata romaneasca este inundata de sisteme de acest gen, unele calitative, altele mai putin, sau majoritate fara nici un standard de calitate dovedit.

Furnizori tavane extensibile

Echipa SILVER CUBE este cea care incearca sa promoveze si sa implementeze calitatea produselor in amenajarea interioarelor. Indiferent de ceea ce doresti sa folosesti in spatiul tau, asigura-te ca achizitionezi un produs manufacturat conform standardelor in vigoare.

Prin acest articol nu incercam sa denigram, sau sa focusam clientul doar pe sistemele noastre. Credem intr-un model de afacere care este benefic pentru piata, pentru client.

Ce ar trebui de luat in considerare in momentul in care ceri o oferta de pret? Poti obtine multe informatii si dintr-un simplu email primit de la un viitor furnizor. Felul in care se prezinta va reflecta perfect modul in care iti va executa lucrarea. Consideri ca pretul dicteaza furnizorul? Intr-adevar, pentru piata romaneasca si nu numai, pretul conteaza, dar in egala masura trebuie sa conteze si calitatea. Degeaba ai  platit 5 sau 10 Euro/mp pentru un produs, daca el nu este calitativ. In timp vei realiza ca poate nu a fost cea mai buna optiune.

Recomandarea noastra este sa lucrezi cu o companie care consideri ca va fi si peste 5 ani pe  piata, astfel incat sa iti asigure aceea garantie cu care te-a cucerit: 10, 12, 15 ani! Ia in considerare, spre exemplu provenienta materialelor sau certificarile produsului.

 

Cu drag,

Echipa Silver Cube

  • 1552
  • 0