Custom makers

SILVER CUBE

TAVANE EXTENSIBILE | CORPURI DE ILUMINAT CUSTOM| SISTEME LED | CONFECTII METALICE

scroll down
Cine suntem noi? Suntem o echipa tanara, care realizeaza proiecte custom din 2016. Ne plac provocarile si tehnologia, iar in limbajul nostru nu exista "merge si asa".

Noi suntem SILVER CUBE

O echipa tanara, formata din arhitecti, ingineri si tehnicieni de montaj. Suntem dedicati job-ului si ne plac provocarile.
Ne place competitia, pentru ca genereaza idei noi. Suntem liberi in exprimare si nu recomandam clientilor nostri produsele nostre, daca consideram ca nu pot fi implementate tehnic corect in proiectul dat.
Lucram in beneficiul clientului si al arhitectului. Beneficiarul final va primi un produs corect implementat , cu un finisaj impecabil. Sustinem conceptele de design, si lucram intens ca eventualele neconformitati tehnice sa fie evitate. Din acest motiv, rugam colaboratorii nostri sa transmita proiectele in faze incipiente.
Aveti nevoie de detalii de excutie? Noi putem sa asistam faza de proiectare sau sa venim cu propuneri de detaliu tehnic. GRATUIT.
De ce? Chiar daca acest lucru inseamna ca am dedicat timp care nu a fost valorificat financiar, macar ne-am facut simtita politica nostra comerciala.

UNDE NE GASITI?
Cel mai probabil in santier. Acolo ne simtim cel mai bine

Our
Story

 

play video

Asteptam proiectul dumneavoastra!
Contact

Povestea noastra

2016

Start SILVER CUBE S.R.L.

Compania Silver Cube este infiintata,

  • Servicii de executie si montaj tavane extensibile

2017

SERVICII LED

Incepand cu acest an, compania noastra a inceput sa furnizeze si sa instaleze sisteme LED

2018

SERVICII ILUMINAT CUSTOM

La cererea arhitectilor, am inceput furnizarea de corpuri de iluminat custom.

  • Proiectare
  • executie
  • montaj