Tavane extensibile conformitate europeana

Shapes Have a moment and take a look at this fabulous project!

Birouri clasa A

Tavane extensibile conformitate europeana

Tema acestui proiect consta in furnizarea, montajul si optimizarea solutiilor tehnice afrente sistemului de tavane extensibile cu conformitate europeana. Certificarile sistemului au fost elementele principale in acordarea contractului. Premergator executiei s-au executat tavane de tip sample, pentru a eficientiza solutia tehnica, atat pentru plafoanele noastre cat si pentru corpurile de iluminat de tip LED.

Aceste tavane extensibile conformitate europeana, au fost montate cu design de tip insula. Fiecare plafon a avut ca suport de montaj plafon fals de gips carton, scafa construita de gips carton. pentru ruperea de nivel a scafei au fost montate elemente metalice. Profilele de aluminiu sistemului de plafon extensibil au fost prinse mecanic in aceste elemente metalice. Au fost utilizate profile de aluminiu sectiune “h” pentru montajul insulelor de plafon.

Suprafata montata de plafoane este de aproximativ  300mp. Interaxul benzilor LED este de 30 cm.

Suprafata montata de pereti falsi extensibili este de aproximativ 300mp. In cazul peretilor s-au folosit elemente de butaforie pentru a obtine proiectia acestora pe membrana extensibila.

Acest proiect  este unul dintr cele mai mari proiecte de sistem de plafon fals extensibil din tara. Multumim clientilor nostri pentru increderea acordata!