Corpuri de iluminat cu tavane extensibile

Project details Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat king this the first true generator .

Corpuri de iluminat

Corpuri de iluminat cu tavane extensibile

aduc un plus important in designul unui spatiu. Posibilitatea personalizarii acestor corpuri si la costuri optimizate, face ca aceste corpuri sa fie accesibile financiar. Noi te putem indruma sa alegi volume sau concepte care sa amplifice efectul WOW! pentru spatiul tau. Echipa noastra tehnica este intr-o continua cercetare, asfel incat sa facilitam implementarea corpurilor noastre de iluminat, in fiecare spatiu, public sau privat.

Iti punem la dipozitie doua variante pentru a te decide asupra corpului de iluminat:

  • Prima varianta este de alege un corp de iluminat din catalogul nostru cu precizare asupra temperatiurii de culoare (Kelvin) si putere.
  •  A doua varianta este ca tu sa ne furnizei o schita. Noi o vom transforma in proiect si o vom executa in conformitate cu cerintele tale si toate aspectele legislative.

Permite-ne sa tinem bugetul sub control. Fiecare solutie tehnica sau modificare este insotita de o deviz/ defalcare de costuri. Un element cheie in colaborare cu noi este ca facem eforturi sa avem  o solutie financiara prietenoasa cu clientul final. Noi dorim sa iti vedem imaginatia pusa in opera!

Toate  corpurile de iluminat personalizate cu sistem de tavan extensibil sun facute per comanda. Intotdeauna vom incerca sa furnizam solutii tehnice optimizate.

Per ansamblu, pentru aceste tipuri de corpuri de iluminat se folosesc intre 3 si 5 materiale. Utilizam in mode frecvant: aluminiu (vopsit in camp electrostatic conform RAL ales, sau natur), sisteme de plafoane false extensibile (certificate CE), membrane extensibile (Certificate CE). PVC, sisteme LED (RGB/ WW/W/D).