Tavane piscina

Shapes Have a moment and take a look at this fabulous project!

Piscina PIPERA

Tavane piscina Pipera

montaj tavan extensibil in spatii umede. Avantajele montarii unui tavan extensibil in spatii umede: membrana nu este afectata de umezeala, nu face condens, iar cel mai important este ca membrana nu este afectata de clor. Membrana permite realizarea oricarui concept de tavan: plan, 3D,  cu rupere de nivele sau insertii la nivelul membranei (exemple: efect de “cer instelat” prin insertia de fibra optica LED la nivelul membranei, aducerea la fata membranei a elementelor de iluminat tip spot sau grile HVAC).  Tavanele extensibile nu permit trecerea vaporilor, actionand ca o bariera.

Imbunatatesc acustica spatiului si nu necesita mententanta.

Pentru zonele de piscina, cea  mai utilizata textura este cea lucioasa, deoarece reflecta perfect suprafata luciului de apa,  si a tot ceea ce exista sub cota de montaj. Poti alege dintr-o gama larga de texturi si culori. Dat fiind ca acest material este in mediul lui la caldura, il recomandam si pentru zonele de sauna. Garantam utilizarea sistemului pana la 12 ani. Piscina ta va arata spectaculos cu acest finisaj perfect.

Mentionam ca se pot monta suprafete de pana la 55 mp, dintr-o singura bucata, fara a fi nevoie de profile separatoare. In cazul utilizarii acestora (pentru suprafete mai mari) este de montionat ca va ramane o distanta de 7 mm, intre bucatile alaturate de tavan extensibil.

Proiectul prezentat mai sus, a fost destul de complex. A fost necesar sa se contruiasca structuri supliemntare pentru aducerea la fata a grilelor HVAC, fara a afecta conceptul. Deasemenea, au fost inserate si corpuri de iluminat tip spot. Textura de plafon extensibil este translucid alb mat, cu banda LED montata pe plafonul existent. Tipul de lumina utilizat a fost RGB si lumina alba.

Pentru lucrari similare, echipa noastra de vanzari asteapta sa o contactezi!

Daca ai intrebari sub aspect tehnic, colegii nostri iti stau la dispozitie!

 

  • Date : February 2014
  • Type : Residential
  • Status : Completed
  • Location : Bucharest, RO