Amenajare sala de evenimente cu sistem de tavan extensibil

Shapes Amenajare sala de evenimente cu tavan extensibil

Sala evenimente

Amenajare sala de evenimente cu sistem de tavan extensibil?

Poti realiza un design unic care iti revitalizeaza intreaga sala, cu un impact vizual puternic. Cu miniumul de efort si un termen de livrare si montaj foarte scurt, putem veni in ajutorul tau. Vom face eforturi pentru a ne incadra in buget. Constientizam faptul ca, de cele mai multe ori, investitia in aceste tipuri de spatiu nu se amortizeaza 100%. Din acest motiv dorim sa iti propunem forme simple, gandite cu efect, astfel incat sa fie usor de refolosit, intr-un spatiu similar.

Proiectul pe care il prezentam mai sus are in compozitie sistem de tavan extensibil translucid. De asemenea, peretele din spatele zone centrale este un perete extensibil printat. textura acestuia este lucioasa, alb. Acesta a fost personalizat cu imaginea clientului. In perimetrul plafoanelor estensibile a fost montat sistem LED RGB, pentru un amplificarea impactului vizual.

Sub aspect tehnic, montajul profilelor de aluminiu a fost executat pe suport de gips carton, in scafa cu inaltimea de 15 cm.

Este important de stiut ca pentru acest tip de sali, te poti baza pentru montajul a aproximativ 55 mp, dara a avea profile intermediare. Pentru un plafon de acesta suprafata, montajul dureaza aproximativ 4 ore, iar garantia oferita este de 12 ani!

Daca doresti o imbunatatire rapida pentru sala ta de evenimente, te rugam sa ne contactezi. Daca consideri ca ai nevoie de consultanta in amenajarea spatiului, echipa noastra de arhitecti te poate sprijini in luarea unei decizii favorabile in solutia de amenajare sala de evenimente cu sistem de tavan extensibil.

  • Date : December 2017
  • Type : Public facility
  • Status : Completed
  • Location : Romania