SERVICII

CONCEPT | PROIECTARE | EXECUTIE | MONTAJ

scroll down
Iluminat Custom Tired of series? Try CUSTOM!

AS CUSTOM AS IT GETS

Silver Cube ofera servicii de customizare a corpurilor de iluminat, tinand cont de urmatoarele axe: branding, wellbeing si eficientizare a costurilor de utilizare.

Branding & custom

In momentul introducerii conceptului de branding pentru companii si corelat cu proiectul de arhitectura, a aparut necesitatea de a implementa elemente customizate care au rolul de a reprezenta estetic viziunea acestora. Echipele de arhitecti personalizeaza spatiul conform brandului, dar de cele mai multe ori nu regasesc pe piata, produse care sa se integreze perfect in spatiul proiectat. In aceasta faza, se lucreaza la concepte de corpuri de iluminat, undeau posibilitatea sa controleze fiecare detaliu, pe langa aspectele de baza:

  • 01. volumetrii atipice
  • 02. juxtapunere de texturi
  • 03. juxtapunere de materiale
  • 04. control personalizat al luminii
  • 05. temperatura Kelvin

 

Wellbeing & custom

Corpurile de iluminat customizate sunt concepute user friendly pentru un grad ridicat de confort, pe care il pot aduce in spatiul de utilizare. Silver Cube tine cont de aceste aspecte astfel incat utilizatorul sa beneficieze de confort vizual. Totodata, prin personalizarea corpurilor de iluminat se urmareste marirea gradului de productivitate.

Price per proiect
Tavane extensibile | Sisteme LED
Stretch ceiling translucent Romania3

Suntem decisi sa oferim cele mai bune solutii tehnico financiare in executia lucrarilor, astfel incat toate partile implicate :arhitect/ antreprenor/ beneficiar final sa fie multumite de rezultat. Echipa noastra este specializata in furnizarea de concepte si rezultate indiferent de provocarea tehnica.

Indiferent de dimensiuni sau complexitate a proiectelor, tehnicienii nostri, vor instala sistemul de plafoane false extensibile in conformitate cu detaliile de executie. Ne vom asigura ca standardele de calitate vor fi respectate si ca lucrarile vor fi finalizate in timpul dat.

Pana in prezent am livrat si montat peste 20000 de metri parati de sistem de plafon fals extensibil. Avem in derulare proiecte atat in Romania cat si in Ungaria.

Price starting from 20 EUR+ T. V. A/ sqm (nu include sistem LED)
Confectii Metalice Custom

PENDING INFO

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Price per proiect

Pentru mai multe informatii